Rólunk

Kedves Gazdik!

Ügyelet
Rendelőnkben állandó ügyeleti ellátás nincs. Ügyeleti időszakban lehetőségeink korlátozottak, de saját betegeinket igyekszünk ellátni. Hétköznap 20 órától másnap reggel 8 óráig, illetve péntek 20 órától hétfő 8 óráig tartó időszakok ügyeleti időnek számítanak. Ezen időpontokban a vizsgálati díjon felül ügyeleti díjat számítunk fel (6500 Ft), illetve ekkor elvégzett sürgősségi műtétek munkadíja 50 % felárral számolandó. Kivételt képeznek ez alól a kimondottan erre az időszakra visszarendelt betegek.

Megértésüket köszönjük!

2010.novemberében nyitottuk meg az Ani+Vital Állatorvosi Rendelőt és Kisállatkozmetikát Ecseren, a fő út mellett, a Rákóczi u. 59. szám alatti új épületben. Nevünk az animal (=állat) és vitalis (=életerő) latin szavakból tevődik össze. Időpontra érkező betegeinket és a szépülésre váró négylábúakat, valamint a gazdáikat fogadó várót igyekeztük kényelmesre és hangulatosra kialakítani. Ebben a helységben helyeztük el az eladásra kínált felszerelések, tápok egy részét .

További termékeket a tágas kozmetika vitrinjeiben találnak. Kezelőhelységünkben akár több állat párhuzamos kezelésére is lehetőség nyílik. Lágyszervi és csontműtétekre egyaránt alkalmas műtőnkben korszerű altatógépet és betegőrző monitort használunk. Kezeléseinkhez, diagnosztikai munkánkhoz ultrahangkészüléket és  digitalis röntgent alkalmazunk, valamint teljeskörű laboratóriumi vizsgálatok elvégzésére is lehetőség van. Rendelőnk hétfőn, szerdán és pénteken délután, kedden és csütörtökön délelőtt fogadja az előzetesen egyeztetett időpontra érkező betegeket. Időpontot akár aznapra is kérhetnek, de a várakozások elkerülése miatt, kérjük érkezését midig jelezze előre telefonon. Sürgős esetben lehetőség szerint hétvégén vagy akár éjszaka is ellátjuk betegeinket!

Kisállatkozmetikánkba előzetes bejelentkezés szükséges!
Elérhetőségeink: 06-30-8670729,  06-29-335230

 

Dr. Gergely Annamária

2001-ben végeztem a Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi Karán, ahol már harmadéves korom óta a kisállatgyógyászatra , a klinikusi munkára koncentráltam. Szakdolgozatomat radiológiai témában készítettem. A diploma megszerzése után az Egyetem Sebészeti és Szemészeti Klinikáján dolgoztam gyakornokként, ahol igyekeztem széles körű szaktudást szerezni a társállatok sebészeti és szemészeti ellátásából. Ezt követően több évig egy zuglói és egy rákosligeti kisállatrendelő munkatársaként dolgoztam. Miközben 2007-ben és 2009-ben megszülettek a kislányaim, elvégeztem egy hároméves továbbképzést, így 2010-ben kisállatgyógyász szakállatorvos diplomát szereztem. Munkám során kétlábú és négylábú társállatokkal foglalkozom, a teknőstől a madarakon és rágcsálókon át, a nyulakig, macskákig, kutyákig. Kedvenc szakterületem a szemészet.

 

Vámos Marian

2008-ban végeztem el a kutyakozmetikusi képzést, azóta foglalkozom a kiskedvencek szépítésével. Azért választottam ezt a szakmát, mert így azzal foglalkozhatok amit igazán szeretek. Nagy megtiszteltetés számomra, hogy a gazdik egy-két órára rám bízzák féltveőrzött kedvenceiket. Gyerekkorom óta mindig volt velünk háziállat, akik családtagnak számítottak. Jelenleg is boldog gazdija vagyok egy törpe schnauzernek, Dorkának, Mókamacskának a cicának és Bélának a leopárd gekkónak.